Plantegningsprogram

Plantegningsprogram til rengøringsopgaver:
Få et bedre overblik – uden at bruge mere tid

Driver du et rengøringsfirma? Så kender du måske allerede til muligheden for at få udarbejdet digitale tegninger, der hjælper dig til at planlægge din rengøring ned til den allermindste detalje.

Hos AGNO er jeg ekspert i at anvende det populære plantegningsprogram, der går under navnet Data Know How. Det betyder, at du kan få udarbejdet detaljerede tegninger over bygninger, lokaler og inventar hos mig.

De tegninger, jeg laver til dig, gør det ikke alene nemmere at danne dig et overblik over omfanget af en rengøringsopgave. Tegningerne gør det også langt nemmere at planlægge arbejdstiden for hver enkelt af dine medarbejdere.

Sådan kan et plantegningsprogram optimere din virksomhed


  • Du kan nemmere give en korrekt og skarp pris til en kunde, når du har en detaljeret tegning og en rengøringsprofil at gå ud fra.
  • Du kan i langt højere grad planlægge dine medarbejderes arbejdstid på en tilfredsstillende måde, når du har et godt overblik over, hvor tidskrævende den enkelte rengøringsopgave reelt set er.
  • Du kan optimere arbejdsgangene i din virksomhed, når du har tegninger fra et plantegning program. Til glæde for alle.

Få mere tilfredse kunder og medarbejdere ved hjælp af vores plantegningsprogram

Når jeg bruger plantegningsprogrammet Data Know How til at udarbejde præcise tegninger til dig og din virksomhed, kan tegningerne på mange måder hjælpe dig til at optimere din virksomhed.

Det betyder i sidste ende, at du kan forbedre din virksomheds økonomi, og du kan glæde dig over mere tilfredse medarbejdere og kunder.

Gør dit arbejde nemmere og mere effektivt

Det har aldrig været nemmere at udarbejde overskuelige og realistiske arbejdsplaner til dine medarbejdere, og det har heller aldrig været nemmere at komme op med en knivskarp pris, når en ny kunde beder om at få udarbejdet et tilbud fra din rengøringsvirksomhed.

Vores plantegningsprogram giver dig nogle helt nye muligheder, når det kommer til at planlægge dine rengøringsopgaver og tilrettelægge dine medarbejderes tid på den bedste og mest fordelagtige måde.

Vil du gerne vide mere om de muligheder, du har, med vores plantegningsprogram?

Data Know How giver jer uanede muligheder, når jeg udarbejder tegninger til dig. Jeg kan både lave tegninger over bygninger og lokaler. På den måde står det helt klart, hvad rengøringen, der bliver bestilt, egentlig omfatter.

Har du spørgsmål til det plantegningsprogram, jeg anvender, eller vil du gerne vide mere præcist, hvordan jeg kan hjælpe netop dit rengøringsfirma? Så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Data Know How

  • Opmåling og optegning af lokaler
  • Udarbejdelse af arbejdsplaner
  • Tidsfastsættelse
  • Overblik

Charlotte Astrupgaard, Kundeudvikler

“Gennem det sidste halve år, har jeg samarbejdet med AGNO,
Katrina Agnoletti Østergaard.
Katrina har udfærdiget diverse tegninger for mig i mit virke hos Toma Facility A/S.
Leveringen af tegninger har været hurtig, effektiv og yderst tilfredsstillende.
Jeg må sige, at samarbejdet har været excellent og jeg kan varmt anbefale AGNO til andre”.

Når tiden og kvaliteten er vigtig


Ggennemskuelighed et vigtigt nøgleord hos mig i AGNO.
Derfor skal I som virksomhed føle jer helt trygge. Priserne er skræddersyet til jeres behov og krav. Og jeg garanterer jer altid et tilfredsstillende resultat.

Inden vi igangsætter vores projekt, afstemmer vi vores forventninger. 

Det er vigtigt at vi bliver enige om den kvalitet, tid og ikke mindst det behov I, som kunde ønsker at få.
Der skrives naturligvis en kontrakt mellem parterne.

/Katrina, AGNO.dk

Kontakt mig allerede i dag - jeg sidder klar ved telefonenDu er velkommen til at ringe eller skrive til mig, så jeg kan tage en snak om de behov, du har i din virksomhed. Ring til mig på telefon 31 18 11 71 eller skriv til mig på katrina@agno.dk. Så vender jeg tilbage til dig, så snart jeg kan.