Rengøringstegning

Med en rengøringstegning er det nemt at planlægge din rengøring

Står du i spidsen for en rengøringsvirksomhed, der lever af at tilbyde rengøring til både private og erhverv? Så kan digitale rengøringstegninger gøre livet en hel del nemmere for dig og dine medarbejdere.

Hos AGNO lever jeg af at tilbyde rengøringstegninger til rengøringsvirksomheder over hele landet. Jeg hjælper dig med at udarbejde præcise og detaljerede tegninger over de lokaler og bygninger, du skal hjælpe dine kunder med at holde rene.

Ud fra mine rengøringstegninger kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over, hvor mange timers rengøring der skal til hos den enkelte kunde, og hvordan du skal planlægge dine medarbejderes arbejdstider.

Giv en knivskarp (og præcis) pris på en ny rengøringsopgave

En rengøringstegning kan være en stor hjælp i det daglige, når du skal planlægge dine medarbejderes arbejdstider. Men det er også et rigtig godt værktøj, når du skal udregne en pris på en ny opgave for en kunde.

Aldrig før har det været muligt for dig at komme med så præcis og knivskarp en pris, som når du har en rengøringstegning at gå ud fra. I kommer ikke til at give en for lav pris, og kunden ved præcis, hvad de skal forvente.

Hvad er rengøringstegning for en størrelse?

En rengøring tegning, eller en rengøringstegning, er en digital og meget præcis tegning over de lokaler eller bygninger, som din rengøringsvirksomhed er hyret til at gøre rent. Vi udarbejder den eller de tegninger, du skal bruge, ved hjælp af programmet Data Know How.

Når du bestiller en rengøringstegning hos mig, følger der også rengøringsprofiler med i købet. Det betyder, at du får en meget præcis oversigt med rengøringskoder over de forskellige lokaler og det inventar, du og dine medarbejdere har fået til opgave at holde rene.

Hvordan kan en rengøringstegning være en hjælp for din virksomhed?

Der er ikke bare én, men mange gode grunde til, at du skal gøre brug af rengøringstegninger i din virksomhed. Du kan ikke alene optimere arbejdsgangene i din virksomhed og udregne mere præcise tilbud. Du kan også få mere tilfredse medarbejdere og kunder.

 

5 gode grunde til at bestille en rengøringstegning:

1. Du kan nemt danne dig et overblik over en rengøringsopgave.
2. Du kan nemt planlægge dine medarbejderes arbejdstid.
3. Du kan nemt give en præcis pris på en ny rengøringsopgave.
4. Du kan optimere arbejdsgangene i din virksomhed.
5. Du kan tjene flere penge på hver enkelte opgave, når du har helt styr på, hvor mange timer der skal bruges derpå.

Skal jeg lave en rengøring tegning til dig? Kontakt mig i dagDu er altid velkommen til at give mig et kald eller sende en mail i min retning, hvis du gerne vil vide mere om de rengøring tegninger, som jeg kan tilbyde dig.
Du kan fange mig på telefon 31 18 11 71 eller skrive til mig på katrina@agno.dk