Rengøringsplanlægning

Spar tid og ressourcer med digital planlægning

Driver du en rengøringsvirksomhed? Og har du et brændende ønske om at optimere arbejdsgangene i din virksomhed, så du kan få det absolut bedste ud af din egen og dine medarbejderes arbejdstid? Så kan du få stor gavn af min hjælp til rengøringsplanlægning.

Hos Agno hjælper jeg både store og små rengøringsvirksomheder, der tilbyder rengøring til private såvel som erhvervsdrivende. Ved hjælp af Data Know How-tegninger hjælper jeg dig med at få et overblik over, hvor mange timer der skal bruges på hver enkelte rengøringsopgave.

Det gør det nemmere for dig at planlægge dine medarbejderes arbejdstid – og det betyder, at du nemmere og mere præcist kan beregne en knivskarp pris til dine kunder.

Hvad er rengøringsplanlægning?

Hos Agno arbejder jeg med Data How Know-tegninger. Det er et effektivt værktøj til at effektivisere og optimere arbejdsgangene i enhver rengøringsvirksomhed.

Kender du ikke allerede til Data How Know tegninger? Kort fortalt er det præcise optegninger over de bygninger og lokaler, som din virksomhed har til opgave at rengøre. Ved at udarbejde tegninger og rengøringsprofiler bliver det meget nemmere at beregne præcis, hvor mange timers rengøring der skal til i de forskellige områder – og det hjælper dig med at planlægge dine medarbejderes arbejdstid optimalt.

Har du endnu ikke prøvet kræfter med at arbejde med rengøringsplanlægning med digitale tegninger, vil du kunne se en mærkbar og meget tydelig effekt.

Hvad er fordelene ved rengøringsplanlægning?

Der er mange fordele ved at gøre brug af min rengøringsplanlægning, der på mange måder kan optimere din rengøringsvirksomhed:

  • Du får et værktøj, der gør det muligt at give dine kunder en præcis og knivskarp pris.
  • Du kan optimere arbejdsgangene i din virksomhed.
  • Du kan meget nemmere danne dig et overblik over den tid, der skal bruges på rengøring i de forskellige bygninger.
  • Du kan få udarbejdet overskuelige arbejdsplaner.
  • Du kan forbedre dine medarbejderes trivsel, da du bedre kan planlægge deres arbejdstid.
  • Du kan forbedre økonomien i din virksomhed ved at optimere arbejdsgangene.

Skal vi tage en snak om jeres behov?
Prøv rengøringsplanlægning og mærk forskellen

Jeg har adresse i Østjylland, men jeg hjælper kunder i hele landet med rengøringsplanlægning.
Giv mig gerne et kald allerede i dag, hvis du har brug for min hjælp til rengøringsplanlægning.

Hvad enten du er interesseret i at prøve min rengøringsplanlægning, eller du bare gerne vil vide mere om, hvad jeg kan tilbyde dig, er du altid mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg tager mig gerne tid til en snak, så du kan få en bedre fornemmelse for, hvad jeg reelt set kan tilbyde din virksomhed – og hvordan jeg kan hjælpe dig med at optimere din virksomheds arbejdsgange.

Du kan få fat i mig ved at ringe på telefon 31 18 11 71 eller klik på linket herunder.