Spar tid og penge med den rette hjælp

Rengøringsplanlægning

Rengøringsplanlægning er altafgørende for en god start på rengøring. Dette lykkedes bedst med gode, detaljerede Data Know How tegninger i baghånden.  Der bliver ofte taget lidt for let på dette med tidsberegning, man prøver sig lidt frem. Men som kulturen er i dag, er der slet ikke tid til at lave fejl, man skal komme med en pris, den skal være skarp og den skal sidde spot on, i første forsøg. Hvis tiden er for stram er dette yderst bekosteligt, både i forhold til skiftende assistenter og utilfredse kunder. Og hvis tiden er sat for højt, så koster det firmaet penge.

Det er enormt vigtigt at I som firma har helt styr på, hvilke rengøringsassistenter der skal være hvor og hvor ofte.

Rengøringsplanlægning

Spar tid og ressourcer med digital planlægning

Plantegningsprogram til rengøringsopgaver

Få et bedre overblik – uden at bruge mere tid

Plantegningsprogram

Nogle virksomheder ”regner pris ud på mavefornemmelse”. Det kan ikke fastslås nok at denne ”fornemmelse” er fyldt med så stor fejlberegning at kunden slet ikke kan tage et tilbud seriøst. Det er fuldt ud forståeligt at ikke alle virksomheder har materiale nok til selv at have Data Know How programmet og her kommer AGNO og kan tegne for kunden, i det omfang det nu ønskes. Hos AGNO kan jeg hjælpe med en rette plantegning. Under en opstart hos en ny kunde er der rigtig meget at have styr på. Med en Data Know How plantegning i hånden, ved I at der er styr på tiden og hvor jeres rengøringsassistenter skal være hvilke dage.


Rengøringstegning

Data Know How rengøringstegninger er ikke til at komme udenom, hvis man som rengøringsvirksomhed ønsker at være stærk på markedet. Men hvordan fungere det? Hvad skal jeg bruge, for at give jer de bedste Data Know How tegninger? Lad mig forklare: Med Data Know How programmet tegner jeg ovenpå en eksisterende tegning. Denne tegning kunne være en plantegning fra en arkitekt med mål på. Det kan være en håndtegning med mål på og det kan være en brandtegning også med mål på. Jeg har efterfølgende de nøjagtige kvm. ydelser klar til jer. Sammen med arbejdstakt, programkoder og gulvbelægning, så har vi en fast tid på bygningen.  Det er en fantastisk løsning, hvor brikkerne virkelig falder på plads, for både medarbejdere og kunde. 

Rengøringstegning

Med en rengøring tegning er det nemt at planlægge din rengøring

Om os

Hvad enten du er interesseret i at prøve min rengøringsplanlægning, eller du bare gerne vil vide mere om, hvad jeg kan tilbyde dig, er du altid mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg tager mig gerne tid til en snak, så du kan få en bedre fornemmelse for, hvad jeg reelt set kan tilbyde din virksomhed – og hvordan jeg kan hjælpe dig med at optimere din virksomheds arbejdsgange.

Du kan få fat i mig ved at ringe på telefon 31 18 11 71 eller ved at sende en mail afsted til katrina@agno.dk.